WAT GAAN WE DOEN?

...

You in? Fantastisch. Je kan kiezen tussen 7 verschillende opleidingsprogramma’s:

01

PR

  • Communiceren, communiceren en nog eens communiceren. Met de pers, maar ook met de stakeholders van onze klanten. Had je ooit de droom om journalist te worden maar spreekt de marketingwereld je nét iets meer aan? PR is the best of both worlds, trust us!

02

Social media

  • Facebook, Instagram, LinkedIn en consoorten. Zoveel meer dan alleen maar tools om je vrienden, familie en die cutie van Twilight te volgen. Breng je nu al dagen door op en met social media en wil je weten wat je er nog meer mee kan doen? Come and find out in dit opleidingsprogramma!

03

Webdesigner

  • Gebeten door design én bovendien vertrouwd met Sketch, Photoshop en Illustrator? Doe dan gerust mee met ons opleidingsprogramma Webdesigner, waar we je grafische concepten laten implementeren op webpagina’s, banners, e-mailings en andere digitale marketingkanalen.

04

Grafisch ontwerp

  • Hoeft allicht geen introductie. Creatieve koppen met een brede culturele achtergrond, een gevoel voor vormgeving en typografie en een bodemloze vijver aan ideeën in hun hoofd: allen hierheen!

05

Art director

  • In dit programma leren we je ideeën omzetten in creatieve campagneconcepten. Echt iets voor allrounders die zich willen verdiepen in een on- en offline omgeving in al zijn facetten!

06

Projectbegeleider

  • De olie die de Pubmarket!-machine doet draaien. Als projectbegeleider ben je een intern aanspreekpunt voor onze klanten, en zorg je ervoor dat deze relatie even fantastisch blijft als altijd. Wat je daarvoor moet kunnen? Organiseren, structureren en stevig communiceren. En we geven toe: soms ook wel tegen een beetje stress kunnen.


Voor elk van deze opleidingsprogramma’s volgen we een vaste basisstructuur.
Hoe Rookie & The Veteran er voor jou precies zal uitzien, dat vertellen we hier!

Programma Rookie & The Veteran

...