Voor wie?

...

Ben je op zoek naar een eenvoudige stage waar men je zomaar wat laat doen, je niet echt begeleiding krijgt en je met zo weinig mogelijk werken er toch door geraakt? Beweeg dan nu maar je muis naar linksboven (ja, we zijn hier zot van Mac :-)) om je browser te sluiten.

Wij zijn op zoek naar studenten die méér willen. Die het zien zitten om volledig opgenomen te worden in een team. Die niet bang zijn van een beetje verantwoordelijkheid. En die hun cv nu al willen kruiden met een boeiende ervaring. En ja, dat betekent ook dat je soms eens tot ’s avonds zal doorwerken. Part of the job.

Welke richting je moet studeren? We staan open voor alle hogeschool- en universiteitsstudenten die een marketing gerelateerde opleiding volgen. Alle marketingrichtingen zelf uiteraard. Beeldende kunsten. Communicatiemanagement. PR en voorlichting.

Maar pin ons vooral niet vast op het lijstje. Zolang je maar volle bak goesting hebt om vanuit je studie bij te leren en een beetje van je leefwereld met ons te delen, ben je meer dan welkom!